Confidenţialitate

Zi de BINE: Georgeta Bucur, președinta Asociației Down Plus | AUDIO

Georgeta Bucur, mamă a unui copil cu Sindrom Down, a transformat experiența ei într-una care-i poate ajuta și pe alții. Președinta Asociației Down Plus, din București, îi ajută pe cei afectați de acest sindrom să se integreze în societate, să ia parte la activități sportive și culturale, dar și să arate lumii întregi că sunt niște oameni extraordinari.

”Aceşti copii sunt plini de iubire, de tandreţe, sunt atenţi la detalii şi pot avea nenumărate abilităţi şi talente, dacă stăm şi urmărim.

Prin activităţile noastre diverse, am constatat că fiecare beneficiar al asociaţiei ne poate surprinde. Unii dintre ei sunt extraordinari de talentaţi la sporturi, alţii la activităţi culturale, alţii la activităţi de desen- modelat-decorat.

Viaţa alături de o persoană cu Sindrom Down este întotdeauna interesantă şi incitantă. Fiecare zi este diferită, fiecare moment poate aduce o nouă lecţie. Cheia este să nu privim diferenţele dintre noi ca pe ceva neplăcut, ci care pe o şansă de a trăi viaţa într-o altă manieră”, mărturisește Georgeta Bucur.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.