Confidenţialitate

Zi de BINE: Brutăria MamaPan dă de lucru unor mame aflate în situații dificile de viață | AUDIO

“Știai că poți ajuta un om printr-un gest atât de banal cum ar fi să cumperi o pâine? Doar să o cumperi de unde trebuie! Cum ar fi de la brutăria artizanală MamaPan, o afacere socială care nu doar că produce cea mai bună pâine cu maia, dar dă de lucru unor mame în situații dificile de viață. Și nu e vorba doar de un salariu, e vorba de sens, de liniștea minții, de respect și demnitate.

Zi de zi plămădesc pâinea după metode artizanale, fără conservanți sau arome artificiale. Personal, în acord cu anotimpul de afară, vă recomand si cornulețele cu maia și magiun fără zahăr, pe care le puteți comanda de pe mamapan.ro. De cozonaci nu mai zic că trebuie să dați comandă din vreme!

Zic de Bine despre MamaPan cu gândul la mamele brutărese care pregătesc toate aceste produse naturale și delicioase.

Zic de Bine pentru că accesul la un loc de muncă adaptat situației particulare a mamelor singure sau cu mai mulți copii reprezintă prima soluție pentru a evita marginalizarea lor!

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.