Zeci de șoferi au fost amendați în ultima săptămână

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, în ultima săptămână, 133 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la oră, informează news.ro.

Doi şoferi au fost depistaţi conducând cu viteza de 225 kilometri la oră, unul avea permisul suspendat, iar celălalt a prezentat un permis fals întrucât nu avea permis de conducere.

Pe 21 mai, poliţiştii rutieri au depistat, pe autostrada A3 Turda-Borş, în zona kilometrului 46, sensul de mers spre Borş, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj, de naţionalitate saudită, care conducea cu viteza de 225 kilometri la oră.

Bărbatul nu deţinea permis de conducere, iar cel pe care l-a prezentat la control era fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşii infracţiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Într-un alt caz, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva poliția a oprit un bărbat, de 44 de ani, în zona kilometrului 345, care conducea spre Deva cu viteza de 225 kilometri la oră.

În urma verificărilor, s-a stabilit bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din luna martie a acestui an până la începutul lunii iunie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.