Confidenţialitate

Zeci de hoteluri și pensiuni de pe litoral, pline de turiști la trecerea dintre ani | AUDIO

Zeci de hoteluri și pensiuni de pe litoral vor fi pline de turiști la trecerea dintre ani. Pe lângă vremea, anunțată de meteorologi, turiștii sunt atrași cu oferte de nerefuzat: meniuri sofisticate, seri speciale, petreceri tematice, relaxare în voie la SPA și plimbările pe malul mării.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fără ploaie, fără vânt, cu temperaturi ridicate și cu pachete speciale pentru trecerea în noul an, așa îi așteaptă hotelierii pe turiști la mare.

„Oferte de trei nopți cu prețuri pornind de la 1015 lei, respectiv de patru nopți, cu prețuri pornind de la 1335 de lei locul în cameră dublă standard și cina festivă care se adaugă separat cu prețuri pornind de la 450 de lei de persoană”, spune Elena Drăghici, șef de recepție la un hotel de 4 stele din Mamaia. Ocupat 100% de Revelion.

Accesul la piscină și la saună este gratuit, iar șampania la rece este din partea casei, precizează Costina Ciorbaru, managerul unui SPA: „Pentru doamne, terapia cu lifting, cu acid hialuronic. Și va arăta foarte tânără în noaptea dintre ani. Pentru domni, un masaj al spatelui cu bețe de bambus. Bărbații, in general, apreciază masajul”.

Bucătarii de pe litoral știu că turiștii vin pentru mâncărurile specifice locului. Nicu Lascu este proprietarul unui restaurant din Mamaia: „Avem și fructe de mare la aperitiv, și vită la friptură. Am încercat să facem totul să fie ceva mai special anul acesta fiind și primul an fără nicio restricție”.

Stațiunile în care turiștii dornici să iși petreacă Revelionul la mare și-au făcut rezervări din vreme sunt Mamaia, Eforie Nord și Mangalia.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: France24: Top 6 știri de bine din anul 2022, anul războiului din Ucraina. Speranțe pentru tratarea bolii Alzheimer, una dintre veștile bune