Zâmbetul ca stil de viaţă: 174 motive de a zâmbi – VIDEO

Cristian Manta locuiește la Arad, din anul 2014. Este căsătorit, a învăţat să savureze fiecare zi şi zâmbeşte larg de fiecare dată când îşi întâlneşte privirile cu altcineva. În redacţia Europa FM a întâlnit mai mulţi oameni care i-au zâmbit înapoi, natural, aşa că ne-am trezit printre personajele paginii de Facebook „174 Motive de a zâmbi” – facebook.com/174demotive , o idee pusă în practică cu mult suflet, despre care puteţi afla amănunte chiar de la iniţiatorul ei.

Proiectul „174 Motive de a zâmbi”, pornit de Cristian Manta, este unul pe cât de simplu pe atât de frumos. Prin instantaneele surprinse pe stradă sau oamenii invitaţi să-şi arate zâmbetul în faţa camerei foto, Cristian vrea să arate că avem motive să zâmbim în fiecare zi.

Deşi nu şi-a gândit numele proiectului prea mult, după cum mărturiseşte în interviul acordat Europa FM, el poate însemna lejer un zâmbet pe zi, 7 zile de săptămână, 4 săptămâni pe lună. Cu alte cuvinte, cel puţin un zâmbet în fiecare zi.

Proiectul foto este gândit naţional şi chiar european iar în curând el ar putea fi expus şi în cadrul unei expoziţii, după cum povesteşte iniţiatorul, Cristian Manta, în interviul realizat de Toader Păun.

Fotografiile realizate de Cristian Manta în redacţia Europa FM:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS