Confidenţialitate

YouTube Red, abonamentul care te scapă de reclame

Compania americană a anunțat în urmă cu doar câteva zile că va lansa un serviciu premiu, opțional, care se va numi YouTube RED și care va costa 10 dolari pe lună.

Cel mai important este faptul că cei care vor opta pentru abonamentul de 10 dolari vor fi scutiți de acele mesaje publicitare care apar înainte de vizionarea unui videoclip selectat.


Directorul YouTube, Robert Kyncl: „YouTube Red oferă acces la întregul YouTube, la jocurile de pe YouTube, la toată muzica de pe YouTube pe orice dispozitiv, indiferent de unde accesezi site-ul. Oferă acces la emisiuni originale, filme originale, dar şi la Google Play Music.”

După cum spune directorul YouTube, abonamentul de 10 dolari va facilita accesul la întreg conținutul YouTube, la jocurile de pe YouTube dar și la serviciul Google Play Music. Se așteaptă ca prin noul serviciu să crească și încasările celor care câștigă bani din postarea de videoclipuri.

În plus, potrivit playtech.ro, cine va plăti 10 dolari pe lună va putea salva videoclipuri pe care le va putea viziona offline și va putea asculta muzică de pe YouTube chiar și cu ecranul smartphone-ului închis.

https://youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook