Confidenţialitate

După ce l-a pălmuit pe scena galei Oscar, Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock | VIDEO

Actorul, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul “King Richard”, a scris într-o postare pe Instagram că a avut un comportament „inacceptabil şi de neiertat”, după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock.

„Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu”, a scris actorul pe Instagram la o zi de la decernarea premiilor Oscar, unde a avut loc incidentul care a creat un val de reacții.

Cu doar câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului “G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare.

După această glumă, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock strigându-l să nu se lege de soția sa.

 

Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

„Glumele pe seama mea fac parte din meserie, însă o glumă despre starea medicală a (soţiei mele) Jada a fost prea mult pentru mine de suportat şi am reacţionat emoţional”, a mai scris Smith în postarea de pe Instagram.

După ce a câştigat premiul Oscar, Will Smith a prezentat scuze publice Academiei Americane de Film şi colegilor săi de breaslă însă nu şi lui Chris Rock.

Rock a ales să nu depună plângere împotriva lui Smith în legătură cu altercaţia de pe scenă, potrivit Departamentului de Poliţie din Los Angeles.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Shutterstock