WhatsApp schimbă condițiile pentru utilizatori

WhatsApp a notificat utilizatorii privind schimbarea licenței sub care este oferită aplicația. În noua politică de confidențialitate propusă utilizatorilor, aceștia trebuie să accepte cedarea datelor colectate în urma folosirii aplicației de mobil direct către Facebook.

Cei care nu-și dau acordul nu vor mai putea folosi WhatsApp, începând cu data de 8 februarie 2021.

Schimbarea condițiilor pentru utilizatori a adus un val de reacții pe rețelele sociale. Pe Twitter discuțiile care implică #WhatsApp sunt printre cele mai populare acum, iar utilizatorii au creat multe meme, dar au început să promoveze și alte aplicații de mesagerie, ca alternativă la WhatsApp.

WhatsApp este una dintre companiile Facebook. Serviciile pentru România și țările din spațiul comunitar sunt oferite prin intermediul WhatsApp Ireland Limited.

Potrivit informațiilor oferite pe siteul aplicației, ”WhatsApp colaborează cu și transmite informații către celelalte companii Facebook pentru a primi servicii precum infrastructură, tehnologie și sisteme, care ne permit să furnizăm și să îmbunătățim serviciul WhatsApp și să menținem siguranța și securitatea WhatsApp și a Companiilor Facebook”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS