Confidenţialitate

Weekend-ul de Florii în Capitală, cu mai multe forțe de ordine în stradă pentru a verifica respectarea măsurilor sanitare

Pregătiri pentru weekend-ul de Florii și de Paște în Capitală: mai multe forțe de ordine în stradă pentru respectarea măsurilor sanitare. Autoritățile fac apel la oameni să evite cât de mult pot locurile aglomerate.

Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii Capitalei au mers în piețe sau în marile magazine pentru cumpărăturile de Florii sau pregătirile pentru Paște.

Potrivit deciziei Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență luată acum două săptămâni, în vinerea de dinainte de Florii, magazinele pot rămâne deschise în București până la ora 20.00, în loc de ora 18.00.

Vor fi și mai multe controale în această perioadă pentru a vedea dacă sunt respectate regulile sanitare, anunță reprezentanții poliției Capitalei:

„Poliția Capitalei va acționa cu efective și în zonele lăcașurilor de cult și a cimitirelor, dar și în zonele de agrement, cum ar fi zonele destinate picnicurilor sau a grătarelor (…). Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului.”

Sâmbătă va fi o ședință a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență pentru prelungirea restricțiilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mihai Bucureșteanu