Confidenţialitate

Weekend Greatest Boy Bands la Europa FM

Pe 10 şi 11 octombrie, Europa FM îţi aduce piesele celor mai cunoscute trupe de băieţi în weekendul special Greatest Boy Bands.

Grupul Backstreet Boys, unul dintre cele mai cunoscute boy band-uri din lume, a primit în 2013 o stea pe Walk of Fame din Hollywood, la cea de-a 20-a aniversare a formaţiei. Înfiinţat în 1993, în statul Florida, grupul Backstreet Boys a vândut peste 130 milioane de albume pe plan mondial şi a lansat multe piese cu succes la public, precum “I Want It That Way” şi “Shape of My Heart”.

Dar Backstreet Boys nu a fost primul grup de băieţi care a doborât recorduri şi a scris istorie în muzică. The Beatles, Depeche Mode, Pet Shop Boys sau Milli Vanilli au deschis drumul pentru succes. În anii 90 curentul a primit un nou suflu, pentru ca în zilele noastre One Direction să readucă pe primele locuri în topuri fenomenul boy band-urilor. În weekendul 10-11 octombrie Europa FM prezintă poveştile mai puţin cunoscute şi hiturile care au scris istorie ale celor mai cunoscute trupe de băieţi din lume.