We Will Rock You, luni, în Clubul de Seară

Luni, în Clubul de Seară, la Europa FM vin doi dintre actorii care vă vor impresiona cu siguranță în musicalul ”We Will Rock You”.

Mara Captaru are 16 ani și este elevă la Colegiul George Coșbuc din București. Este considerată unul dintre copiii minune din muzica românească, a câștigat sau a ajuns în faza finală la toate concursurile și emisiunile de profil pentru copii (”Next Star”, ”Vreau să fiu vedetă”, Mamaia Copiilor etc) și a fost una dintre vocile de senzație în cea mai recentă ediție a emisiunii Vocea României. Debutează pe scenele din România, direct la Sala Palatului, în rolul adolescentei rebele Scaramouche.

Lucian Ionescu este unul dintre tinerii actori care s-au remarcat pentru performantele sale în musicaluri: Romeo în ”Romeo și Julieta” musicalul regizat la Teatrul de Operetă de Kérenyi Miklós Gábor și Tony în musicalul ”West Side Story”, regizat de Răzvan Mazilu. A fost una dintre revelațiile emisiunii ”Te cunosc de undeva” unde a impresionat publicul și juriul cu versiunea sa de ”Freddie Mercury”. Poate fi văzut pe scenele Teatrului de Comedie, ale Teatrului Evreiesc de Stat si ale Teatrului Excelsior din București.

De la ora 19:00, în direct la Europa FM intrăm în culisele musicalului ”We Will Rock You”, a cărui premieră are loc în mai puțin de zece zile. Pe 10, 11 și 12 aprilie, Sala Palatului va găzdui unul dintre cele mai impresionante spectacole prezentate pe o scenă romînească.

”We Will Rock You” are regia și coregrafia semnate de Răzvan Mazilu. Producția a beneficiat și de expertiză străină din partea șefei catedrei de musical de la Royal Academy of Music și a lui Stuart Morley, directorul muzical al versiunii londoneze a musicalului ”We Will rock you”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS