Confidenţialitate

We Love Retro, la București cu 2 UNLIMITED, SNAP, DR.ALBAN, MASTERBOY, BROOKLYN BOUNCE (Dj Set) și N&D

După mai multe ediții de succes la Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO, vine și la București pe data de 13 iulie, la Arenele Romane.

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 1990, vor urca pe scena Arenelor Romane: 2Unlimited, Snap, Dr.Alban, Masterboy, Brocklyn Bounce Dj Set si N&D.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO va pune accent nu doar pe muzica și artiștii invitați, ci și pe organizarea, decorul și atmosfera pe care le vor putea trăi toți participanții. Și partea de producție a evenimentului va avea o scenografie complexă care îi va teleporta pe invitații WE LOVE RETRO în atmosfera de discotecă a anilor 1990.

“Având în vedere succesul incredibil pe care evenimentul îl are la Cluj-Napoca, unde în fiecare an, adună în Sala Polivalentă aproape 10.000 de participanți, ne-am gândit și ne-am dorit să aducem cea mai mare petrecere retro, We Love Retro și la București. Așa că invităm publicul din București, și nu numai, să experimenteze pe 13 iulie, la Arene Romane un spectacol, care îi va transpune cu adevărat în anii 90, nu doar prin muzică, ci și prin atmosfera pregătită. Nu va fi un simplu concert, ci o experiență cu-adevărat RETRO”, spune Iancu Șerbănescu, director festival WE LOVE RETRO .

2UNLIMITED este o trupă fondată în 1991 în Belgia, care s-a bucurat de un succes enorm în anii 90 și care a vândut peste 18 milioane de albume la nivel mondial! Single-ul “No Limit” din 1993, a fost numărul 1 în charturile muzicale din Austria, Belgia, Finlanda, Franța, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția și UK, iar în SUA s-a clasat în primele 25 de piese din top 25 Dance Charts. În Germania single-ul a obținut certificare “Platinum” pentru vânzarea a 500.000 de unități.

SNAP! este un proiect german de Eurodance, fondat în 1989 de producătorii din Frankfurt Michael Münzing și Luca Anzilotti. Trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componență de-a lungul timpului. La București ei pot fi văzuți și auziți în formula completă cu Penny Ford. „Rhythm is a dancer” și „The Power”dar și multe alte melodii care i-au consacrat, se vor auzi live, în vară pe scena Arenelor Romane.

DR.ALBAN nu mai are nevoie de nici o prezentare. E îndeajuns să spui “It’s my life” și spui muzica anilor ’90. A vândut peste 16 milioane de discuri în întreaga lume, iar hitul anilor 1992, ”It’s my life” face parte de pe albumul “One Love”. De pe același album au mai ieșit hituri cum ar fi “Sing Hallelujah”. În vară, la cea mai mare petrecere retro vor rasuna și hiturile “Look who’s talking now” și “Born in Africa”.

BROOKLYN BOUNCE sunt doi producători germani de muzică trance. Au creat remixuri ale unor piese de la Scooter și Kool & the Gang. The Theme, Get ready to Bounce, Take a Ride precum și multe alte hituri se vor auzi live în vară la București.

MASTERBOY este o trupă de muzică din Germania care s-a format la începutul anilor 1990. Cele mai cunoscute melodii sunt “Feel the Heat of the Night”, “Anybody”, “I Got to Give It Up”, “Generation of Love”, “Everybody Needs Somebody” și “Is This the Love”.

N&D este o formație muzicală din România înfințată în anul 1999, având hiturile din genul muzical euro-dance cu influențe house. Topurile muzicale ale vremurilor erau dominate de hiturile formației, printre care ”Vino la mine”, ”Nu e vina mea”, ”Vreau să plâng”, ”Nu vreau să te pierd”, ”Nu mă lăsa”.

PRIMELE BILETE WE LOVE RETRO, LA UN PREȚ SPECIAL

Primele bilete WE LOVE RETRO la un preț special sunt cele presale care pot fi achiziționate la următoarele prețuri: categoria I-120 de lei, categoria II – 100 de lei, categoria III- 80 de lei și categoria a IV- 70 de lei. Ele vor putea fi achiziționate de pe www.weloveretro.ro.

WE LOVE RETRO este organizat de Spotlight Events Creator și este susținut de Europa FM.