Vremea se răcește ușor și va ploua de Paște

Sâmbătă, vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, chiar mai caldă pentru această dată. Ploi – vor apărea seara, în vest și sud-vest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse 13 și 23 de grade.

Cum va fi, însă, vremea în noaptea de Înviere? Meteorologul, Oana Păduraru.

În nopatea de Înviere ne așteptăm ca temperaturile să scadă până la valori cuprinse între 1 și 11 grade, la nivelul întregii țări.

În zona capitalei, în a doua parte a nopții, vor fi unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Minima din cursul nopții de sâmbătă spre duminică va fi de 6 – 8 grade.

Meteorologul, Oana Păduraru:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În ziua de Paște, însă, se va înregistra o ușoară scădere a temeperaturilor, la nivelul întregii țări. Cu precipitații mixte la munte, dar doar pe creste.

Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă, cerul va fi mai mult noros. Va ploua moderat cantitativ. În partea de sud și sud – este, vremea se menține caldă duminică, iar instabilitatea atmosferică se va accentua începând cu orele după-amiezei, când vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină.  În capitală, vremea va fi caldă duminică, dar va deveni în general instabilă și vor fi averse moderate cantitativ și descărcări electrice. Temperatura maximă în București va fi de 20 de grade, iar cea minimă de 8-9 grade.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În a doau zi de Paște, vremea va fi răcoroasă în toată țara, cu maxime între 11 și 17 grade, și … cu ploi.  Maximele vor fi între 11 și 17 grade. Cerul va avea înnorări temporare accentuate și va ploua pe arii mai extinse în sud – est și în centru. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninosare. În capitală vremea se va răci, maxima nu va mai depăși 15 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS