Confidenţialitate

Vremea: Ninsori slabe în Moldova și în alte regiuni ale țării. Temperatura în București, sub normele perioadei

Începând de marți, 19 martie, ora 10:00 până joi, 21 martie, ora 20:00, va ninge slab, temporar, în nordul și centrul Moldovei și se vor înregistra precipitații mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10…15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40…50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest.

Cum va fi vremea în București – 19 martie, ora 10:00 – 20 martie, ora 08:00

Vremea se va răci semnificativ, astfel că valorile termice diurne se vor situa sub normele perioadei. Cerul va avea înnorări mai ales ziua, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Temperaturi normale perioadei după 20 martie

În perioada 20 martie, 08:00 – 21 martie, 08:00, temperaturile vor fi în creștere față de ziua anterioară și se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și vor fi posibile ploi de scurtă durată, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Temperaturile se vor menține apropiate de cele specifice în ultima decadă a lunii martie, în perioada 21 martie, ora 08:00 – 21 martie, ora 20:00, cu o maximă de 11…12 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru funcția de rector al Universității Al. I. Cuza din Iași. Reacția fostului ministru al Justiției | AUDIO