VREMEA în BUCUREȘTI: Duminică, lapoviță și ninsori spre seară. Va ninge peste noapte și luni

În noaptea de duminică spre luni, respectiv – luni, în prima parte a zilei, va ninge, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Duminică, 21 ianuarie, este mai mult noros în București. Spre searã sunt așteptate precipitaţii mixte şi vântul va fi mai puternic. Temperatura maximã este duminică de 2 grade.

 „Cerul este noros, iar în zona preorãşeneascã se semnaleazã ceaţã. Vântul suflã slab pânã la moderat. La ora 14.00, se înregistrau 0 grade la Afumaţi şi 1 grad la Filaret.” Administrația Națională de Meteorologie

București – vremea la noapte

Cerul va fi noros şi temporar vor fi precipitaţii, la început sub formã de ploaie şi lapoviţã, apoi mai ales sub formã de ninsoare. Vântul va fi mai puternic mai ales în a doua parte a nopţii când la rafalã se vor atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Luni – ninsori în prima parte a zilei în București

Cerul va fi mai mult noros în prima zi a săptămânii (22 ianuarie). În prima jumãtate a zilei va ninge, iar vântul va avea intensificãri cu viteze la rafalã de 40…45 km/h, apoi condiţiile de ninsoare vor fi reduse, iar vântul va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 1 grad – 2 grade.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS