Confidenţialitate

Vrancea: Un bărbat a fost împușcat mortal de un prieten aflat ilegal la o vânătoare, după ce a fost confundat cu un mistreț

Răsturnare de situație în cazul constănțeanului care a murit sâmbătă, în Vrancea, în timpul unei partide de vânătoare. Ancheta a scos la iveală că bărbatul de 36 de ani nu s-a împuşcat accidental în abdomen, ci a fost împușcat de un alt constănțean, care participa ilegal la vânătoare.

Acesta și-ar fi confundat prietenul cu un mistreț, iar acum este cercetat penal pentru 4 infracțiuni, printre care ucidere din culpă. Victima era fiul șefului Poliției Locale Agigea.

Au apărut informații noi în cazul accidentului de vânătoare în urma căruia un bărbat de 36 de ani și-a găsit sfârșitul, împușcat în abdomen.

Deși apelul la 112 arăta că ar fi vorba de o auto-accidentare, anchetatorii au mers încă de la început pe ipoteza că rana mortală i-ar fi fost provocată de un alt participant la vânătoare.

Iar după ce au pus cap la cap mărturiile și au adunat dovezile, procurorii au început urmărirea penală în cazul unui bărbat, la rândul lui din Constanța, principal suspect în cazul morții tânărului de 36 de ani.

Acesta ar fi fost confundat cu un mistreț chiar de prietenul lui, care a tras, împușcătura fiind fatală.

Mai mult, bărbatul care a tras nici nu ar fi trebuit să se afle acolo în acel moment. Deși partida de vânătoare era autorizată, numele său nu se regăsea în documente.

El este cercetat pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

Foto: Shutterstock

Citește și: PSD și PNL vor să permită vânătoarea de cormorani pe tot parcursul anului. Petre Daea: Cormoranii mănâncă mai mult pește decât românii | AUDIO