Confidenţialitate

Vrancea: Patru case au luat foc în localitatea Tulnici

Actualizare: Incendiul a fost stins. 

Incendiu de proporții la Tulnici, în județul Vrancea, unde nu mai puțin de 10 autospeciale intervin după ce 4 case au luat foc.

Flăcările s-au propagat cu rapiditate de la o locuință la alta. Zeci de pompieri, dar și localnici și voluntari luptă cu flăcările, iar în ajutor au sărit și pompierii din județul Covasna.

Incendiul a izbucnit la o casă din centrul comunei Tulnici, în apropierea primăriei. Cum cele mai multe case din zonă sunt din lemn și sunt apropiate una de alta, flăcările s-au extins rapid la alte 3 locuințe.

Din păcate, focul a distrus aproape tot până acum, deși pompierii s-au mobilizat în număr foarte mare. Nu mai puțin de 6 autospeciale cu apă și spumă de la ISU Vrancea și alte 2 autospeciale venite din județul Covasna, de la Tîrgu Secuiesc acționează pentru stingerea incendiului.

Acestora li se adaugă alte două autospeciale, una a serviciului de voluntari pentru situații de urgenta din comună și cealaltă aparținând Obştii Tulnici. Proprietarii locuințelor cuprinse de flăcări, 4 oameni în vârstă, au primit îngrijiri medicale după ce au făcut atac de panică, dar au refuzat să meargă la spital. Incendiul a fost localizat şi nu mai există riscul să se propage, însă pompierii estimează că intervenția va mai dura câteva ore.

Ei vor rămâne în zonă și după stingerea incendiului, pentru a se asigura că nu rămân focare nestinse.