Confidenţialitate

Vrancea: O fetiță în vârstă de o lună, în comă după ce a fost lovită accidental cu foarfeca în cap de sora ei, de 1 an și 2 luni

O fetiță în vârstă de o lună dintr-un sat din Vrancea este în stare critică după ce a fost lovită accidental cu foarfeca în cap de sora ei de 1 an și 2 luni.  Bebelușul va fi transportat cu un elicopter la un spital din Capitală, dacă starea sa va fi stabilă.

Totul s-a întâmplat luni seară, într-o fracțiune de secundă. Mama celor doi copii punea o perdea, iar în încăpere erau ambele fiice, una de 1 an și 2 luni și cealaltă de numai o lună.

Fetița cea mai mare a luat de pe masă o foarfecă, fără ca mama ei să o observe, rănind accidental bebelușul.

A fost o fracțiune de secundă, care aproape că i-a adus moartea sugarului.

Copilul a ajuns în stare foarte gravă la spitalul județean Focșani, unde medicii au pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut deschis prin lovire accidentală cu un corp contondent, cu plagă.

Bebelușul e în comă de gradul 4 și a făcut mai multe stopuri cardio-respiratorii.

Medicii au reușit să resusciteze fetița de fiecare dată, dar se înearcă transferul la București, cu elicopterul, dacă va fi stabilizată.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și cercetează cazul, care a ajuns și în atenția celor de la Protecția Copilului.

Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Citește și: Resturile unei corăbii misterioase blochează lărgirea plajei din Eforie Sud, un proiect în valoare de peste 100 milioane de euro | AUDIO