Confidenţialitate

Vrancea: Dosar penal pentru un primar care și-a sărbătorit ziua de naștere în sediul primăriei, fără respectarea măsurilor impuse de pandemie

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce un primar din Vrancea și-a sărbătorit ziua de naștere în sediul primăriei, fără respectarea măsurilor impuse de pandemie.

S-a întîmplat în comuna Păulești, iar polițiștii au aflat despre ce s-a întîmplat în urma unei plîngeri făcută de o localnică.

Primarul, care și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, spune că nu a făcut altceva decît să le ofere colegilor un pahar de suc și o prăjitură.

Primarul comunei Păulești, Dănuț Soare, împlinește duminică 38 de ani. Prilej numai bun să le facă cinste colegilor. Așa că ieri a adus la birou prăjituri și suc.

Polițiștii au aflat despre petrecerea din primărie la care nu s-a respectat nici una din măsurile de protecție impuse de pandemie, după ce o femeie a făcut plângere.

Potrivit unor surse din anchetă, la eveniment ar fi participat cel puțin 12 persoane.

Primarul spune că nu a fost însă nici o petrecere și că oricum ia zilnic contact cu colegii.

Polițiștii anchetează ce s-a întâmplat în Primăria Păulești și au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.