VRANCEA: Ample percheziții în gatere și la persoane suspectate de sustragerea de energie electrică

Peste 120 de mandate de percheziție au fost emise de Tribunalul Vrancea, iar sute de polițiști, jandarmi, dar și specialiști silvici și de la Electrica au împânzit județul, cu precădere în zona de munte.

Sunt vizate fapte de furt de curent electric, dar este verificată și legalitatea activităților desfășurate la instalațiile de prelucrare a lemnului.

Județul Vrancea a fost împânzit, vineri dimineață, de sute de polițiști, care au descins într-o amplă acțiune, care vizează prevenirea faptelor de sustragere de energie electrică și legalitatea activităților desfășurate la instalațiile de prelucrare a masei lemnoase și depozitele de produse finite.

Descinderi au loc în 113 locaţii, în baza a 122 de mandate de percheziții, emise de Tribunalul Vrancea.

La percheziţii participă aproximativ 270 de polițiști, peste 100 de jandarmi, 35 specialiști silvici și 52 de specialiști de la Electrica, precum şi un reprezentant al Direcţiei Agricole Vrancea.

Poliţiştii din Vrancea sunt sprijiniţi în acţiunea lor de colegi din inspectoratele de poliţie din Brăila, Bacău, Galaţi şi Buzău.

În Vrancea au loc periodic astfel de descinderi, la gatere și la depozitele de material lemnos și produse finite. Aceasta este însă cea mai amplă acțiune de acest gen care a avut loc pînă acum.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS