Confidenţialitate

VRANCEA: Accident soldat cu moartea unui copil de aproape 2 ani, chiar în fața casei

Un copil de 1 an și 8 luni a murit după ce o mașină l-a lovit în fața casei părintești.

Decesul băiatului nu a survenit imediat, ci la spital, după cîteva ore.

Cazul a fost la început un mister pentru anchetatori, care nu reușeau să afle ce s-a întîmplat.

În cele din urmă, au aflat că vinovat este un bărbat din județul Bacău, care a dat cu mașina peste copil după care a fugit de la locul faptei.

Băiețelul de 1 an și 8 luni a fost găsit marți la pămînt, în fața casei părintești din orașul Adjud.

Mama îl lăsase jucîndu-se cu frații mai mari, de 3 și 5 ani. La un moment dat, ea a fost chemată de unul dintre copii, și l-a găsit pe mezin întins pe jos.

Femeia a urcat rapid într-o mașină și a plecat la spitalul din Adjud, dar de acolo copilul, care era în comă de gradul 5, a fost trimis de urgență cu o ambulanță la Spitalul Județean Focșani.

La Focșani, din păcate, copilul a murit la scurt timp după ce a ajuns, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-l salva.

Traumatism cranian prin tîrîre și multiple escoriații la nivelul feței și la un picior este diagnosticul pe care i l-au pus medicii copilului.

După cîteva zile, polițiștii au reușoit să afle și ce s-a întîmplat: copilul a fost victima unui accident rutier.

În timp ce era în fața porții, o mașină condusă de un bărbat din județul Bacău l-a lovit pe copil, dar șoferul și-a văzut de drum ca și cum nu s-ar fi întîmplat nimic.

El a fost identificat și s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.