Confidenţialitate

Vouchere de 250 de lei pe lună pentru elevi în vederea practicării unui sport oferite de Primăria Sectorului 2 București | AUDIO

Primăria Sectorului 2 al Capitalei vrea să le ofere elevilor vouchere de 250 de lei pe lună pentru practicarea unui sport. Proiectul a fost lansat în dezbatere publică și prevede că voucherele vor fi acordate în ordinea solicitărilor și în limita bugetului de 2 milioane de lei pe lună.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Voucherele de 250 de lei vor putea fi folosite numai pentru a plăti contravaloarea abonamentului lunar sau a taxelor percepute pentru practicarea unui sport.

Tichetele vor fi pe suport de hârtie și vor fi acordate prin intermediul școlilor. Părinții se vor angaja în scris că nu le vor da altor persoane și că le vor folosi copiii în cel mult 30 de zile de la primirea lor.

Înscrierile pentru voucherele de 250 de lei se vor face la școala unde învață copilul. Bugetul alocat lunar acestui proiect intitulat „Dăruim speranță pentru performanță în sport” este de 2 milioane de lei lunar, ceea ce înseamnă că beneficiarii vor fi 8.000 de copii din Sectorul 2 al Capitalei. Ei vor primi voucherele de 250 de lei pe lună în ordinea în care s-au înscris.

Cluburile sportive acceptate în program trebuie să fie afiliate Federațiilor Sportive Naționale pe ramură de sport și să aibă personal calificat pentru activitățile sportive desfășurate cu copii.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Părinții trebuie să plătească atunci când îi duc pe copii la cluburi sportive, spune ministrul Novak. „Tot ceea ce este gratis nu este respectat” | AUDIO