Confidenţialitate

Vot în unanimitate în forul de conducere PNL pentru susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier | AUDIO

Membrii conducerii PNL au votat în unanimitate pentru susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier  într-o ședință de la care au lipsit însă liderul PNL, Ludovic Orban și cei care îl susțin pentru un nou mandat la conducerea partidului.
De altfel, chiar în timp ce ședința era în plină desfășurare, Ludovic Orban le explica jurnaliștilor de ce nu participă:

Fără să fiu informat, colegi de-ai mei au convocat Biroul Politic Național a doua oară, ignorând președintele partidului și refuzând un dialog cu președintele partidului. Am decis să nu particip la această ședință despre care nu am fost informat, nu am putut să verific îndeplinirea condițiilor statutare de convocare. SMS-ul de convocare l-am primit cred că înainte de ora 10 pentru ora 11, așa ceva este inadmisibil.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ludovic Orban și Florin Cîțu se află în plină competiție internă pentru șefia partidului, iar viitoarea conducere a PNL va fi aleasă la sfârșitul acestei luni.

După ședința convocată joi, 2 septembrie, de susținătorii lui Florin Cîțu, Ludovic Orban spune că va convoca, la rândul său, Biroul Politic al PNL, dar numai după ce va discuta atât cu premierul, cât și cu reprezentanții USR PLUS despre cele mai bune soluții pentru continuarea guvernării în actuala formulă.