Voltaj te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Voltaj_1

Europa FM Live Pe Plajă, cel mai mare concert live de la malul Mării Negre, se apropie de start! Pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, vor urca pe aceeași scenă zeci de artiști și vom asculta peste 18 ore de muzică live.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Voltaj va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă vineri, 29 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Voltaj lansează  invitaţia video pe europafm.ro:

Alături de Voltaj vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Lidia Buble, Fly Project, Loredana, Smiley , Adrian Sînă, dar şi mai mulţi artişti într-o spectaculoasă producţie DeMoga Show.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Şi anul trecut, trupa Voltaj a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, când au filmat videoclipul piesei “Din toată inima”.

„Anul trecut am filmat la Europa FM Live pe Plajă niște imagini spectaculoase, pe care le-am folosit în videoclipul piesei Din toată inima și vrem să facem la fel și anul acesta. Ce vedeți acolo la finalul videoclipului aia înseamnă Live pe Plajă! O plajă plină ochi de oameni, o atmosferă absolut senzațională!”, a spus Călin Goia în Deşteptarea.