Confidenţialitate

Voltaj pornește într-un turneu din toată inima pentru România – VIDEO

Voltaj si Kaufland dau startul unui turneu intitulat “Din toată inima”. Concertele vor avea loc în parcările magazinelor Kaufland din urmatoarele orase: Năvodari (8 August), Targu Mures (29 August), Botosani (12 Septembrie) si Sibiu (26 Septembrie). Turneul se va incheia la Bucuresti, vineri, 16 octombrie, cu o productie spectaculoasa la Sala Palatului – Voltaj – Din toata inima Simfonic.

“Este o premiera si o bucurie pentru noi sa cantam alaturi de o orchestra filarmonica formata din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert si abia asteptam sa vedem reactia fanilor nostri cand vor auzi piese mai vechi si mai noi cantate alaturi de o orchestra”, a declarat Calin Goia, solistul Voltaj.

Toate incasarile de la concertul din Bucuresti vor fi donate copiilor aflati in dificultate prin intermediul asociatiilor: World Vision Romania, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundatia Casa Hospice si inv. Carmen Damian.

“Din toata inima pentru Romania” este motivul pentru care Voltaj si Kaufland au pornit la drum impreuna in acest turneu. Kaufland sustine producatorii romani si, implicit, comercializarea produselor romanesti prin proiecte precum “Tara mea” sau “Produs in regiunea noastra”, iar formatia Voltaj in cel mai recent single vorbeste despre bucuria de a fi roman si despre cat este de frumoasa Romania.

“Faptul că am reprezentat România într-un concurs international anul acesta ne-a facut sa ne simtim si mai mandri decat eram de tara noastra. Ne iubim tara si ii apreciem istoria si meleagurile frumoase pe care le are. Noi consideram ca este extrem de important sa-i facem sa gandeasca la fel pe cei care au doar opinii negative la adresa Romaniei si a romanilor. Ne dorim sa-si dea seama ca au multe motive pentru care ar trebui sa fie mandri ca s-au nascut aici. Haideti sa promovam impreuna valorile romanesti! Haideti sa sustinem din toata inima Romania!”, adauga Calin Goia.

La inceputul acestui an Kaufland a lansat campania „Din toata inima pentru Romania”. Prin aceasta actiune, Kaufland isi exprima aprecierea fata de traditia romaneasca, alaturi de promovarea Romaniei in general si a produselor romanesti in mod special. „Tot ceea ce intreprindem pe piata romaneasca o facem ‘Din toata inima pentru Romania’. Cu totii pretuim Romania, de aceea invitam zilnic clientii sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce are de oferit: produse autohtone, atat de gustoase si de savuroase si retete traditionale numai bune de gatit. Astfel, Kaufland continua angajamentul permanent de a susține produsele si furnizorii autohtoni si, prin acestea, economia locala”, a precizat Valer Hancaș, director Marketing Clienti Kaufland Romania.

In plus, campania „Din toata inima pentru Romania” are si o componenta de responsabilitate sociala fiind desfasurată de Kaufland in parteneriat cu Asociatia Scoala de Valori, in perioada 20 aprilie – 31 iulie 2015, in cadrul proiectului „Exceptionalii”. Proiectul „Exceptionalii” se adreseaza unui grup de 100 de adolescenti exceptionali din clasele a X-a și a XI-a, pasionati de performanta in antreprenoriat, IT, robotica, arta sau sport. Detalii despre campanie pot fi accesate pe site-ul: www.dintoatainimapentruromania.ro.