Voltaj a lansat videoclipul filmat la Europa FM Live pe Plajă 2018 – VIDEO

Trupa Voltaj a lansat videoclipul pentru cover-ul piesei ”Should I Stay or Should I Go” („Vrei să stau sau vrei să plec”), al doilea videoclip filmat în timpul concertelor Europa FM Live pe Plajă.

„Noi ştiam ce ne aşteaptă aici, la Europa FM Live pe Plajă. Se întâmplă an de an şi suntem foarte mândri că Europa FM ne invită şi pentru că ştiam că este un public atât de frumos şi de activ.

Am zis să filmăm câteva imagini ca să nu uităm această seară”, a spus Călin Goia în timpul concertului Europa FM Live pe Plajă.

„Ne-am gândit să-i întrebăm vreţi să mai stăm sau să plecăm? Mai rămânem pe scenă câţiva zeci de ani sau să plecăm? E un cover Should I Stay or Should I Go. Ştiam că ne aşteaptă un public foarte frumos aici şi ne-am gândit să filmăm un fel de videoclip pentru coverul ăsta”, au mărturist cei de la Voltaj în interviul din backstage cu Toader Păun.

Trupa Voltaj i-a întrebat şi pe Moise Guran, Andreea Esca şi Vlad Petreanu: Vrei să stau sau vrei să plec?

Moise Guran: „Voltaj?! Să stea, unde să plece?!”

Andreea Esca: „Vreau să stea. Pentru că sunt buni.”

Vlad Petreanu: „Vreau să danseze, nu vreau să stea. Vreau să ţopăie, vreau să ne aducă energie”

În 2015, Voltaj a ales să foloseasca în clipul pentru piesa ”Din toata inima” imagini cu publicul de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

“Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am facut pana acum. Am filmat timp de 6 zile si suntem bucurosi ca vremea a tinut cu noi si am reusit sa iasa totul asa cum ne-am dorit. Este un videoclip facut din toata inima pentru Romania. Ne iubim tara si ne mandrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atatea locuri superbe in tara noastra incat n-am putut sa le cuprindem pe toate in videoclip. De aceea ne-am gandit sa facem o varianta extinsa si sa v-aratam mai mult“, a declarat Calin Goia în 2015.