Clipul pentru noua piesă Voltaj, „Din toată inima”, s-a filmat la Europa FM Live pe Plajă, în fața a peste 100.000 de oameni – GALERIE FOTO

Prezenți pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă, Voltaj a ales să foloseasca în clipul pentru noua lor piesă ”Din toata inima”, imagini cu senzaționalul public de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România-peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă, în briza mării -, atmosfera pe care membrii trupei Voltaj și-au dorit să o păstreze într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă,cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui, împreună cu echipa Europa FM, au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile tarii: hitul lor „De la capăt”  a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației lor l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii România în Direct,  primul sustinator al acestei piese pe drumul ei catre Eurovision.

Aflat pe scenă, Moise Guran a auzit cei peste 100.000 de spectatori cântându-i ”La mulți ani” fiului său pentru ziua sa aniversară, fiind profund emoționat.

Printre cei peste 100.000 de spectatori s-au aflat și părinții lui Călin Goia care și-au dorit să trăiască experiența ”celui mai frumos public de la un spectacol din România”, după cum artistul a mărturisit.

ANUL ACESTA PE SCENA URIAȘĂ DINTRE VENUS ȘI SATURN AU URCAT VUNK, LOREDANA, HOLOGRAF, VAMA, SMILEY ȘI VOLTAJ.

EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ
S-A DESFAȘURAT PE UNA DINTRE CELE MAI SPECTACULOASE SCENE CREATE ÎN ROMÂNIA: 37M LĂȚIME, 15 METRI ADÂNCIME, 16 METRI ÎNĂLȚIME, A FOST ÎNCONJURATĂ DE 400MP ECRANE CARE AU DUS LA O DESCHIDERE DE 60M ȘI A AVUT O PRELUNGIRE DE 15 M / 2,5 M LĂȚIME care a coborât în public oferindu-le artiștilor unul
dintre cele mai spectaculoase cadre pentru o prestație live în România.