Confidenţialitate

Volodimir Zelenski, despre decizia CE în privința negocierilor de aderare la UE a Ucrainei: „Istoria Ucrainei și a întregii Europe a făcut pasul cel bun”

Președintele Ucrainei – Volodimir Zelenski – a spus că decizia Comisiei Europene de a aproba negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeană a Ucrainei a fost un „pas bun”. „Mulțumim tuturor celor care ne ajută”, a mai transmis Volodimir Zelenski într-un mesaj pe Facebook.

„Azi, istoria Ucrainei și a întregii Europe a făcut pasul cel bun. Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor de aderare la Uniune. Țara noastră trebuie să fie în Uniunea Europeană.

Ucrainenii merită asta atât pentru apărarea valorilor europene, cât și pentru faptul că – chiar în vremuri de război total – ne ținem de cuvânt și dezvoltăm instituțiile statului. Toate deciziile necesare sunt în curs de adoptare. Mulțumim tuturor celor care ne ajută”, a spus Volodimir Zelenski.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Maia Sandu și Dorin Recean, după ce CE a aprobat negocierile de aderare la UE pentru Republica Moldova, Ucraina și Bosnia & Herțegovina