Vladimir Drăghia: „Vreau ca Zora, fiica mea, să crească într-o lume în care iubirea, familia, nu fac obiectul unor discuții politice” – VIDEO

”Nu merg la referendum pentru că familia mea nu se simte amenințată de iubirea dintre doi oameni. Vreau ca Zora, fiica mea, să crească într-o lume în care iubirea, familia, nu fac obiectul unor discuții politice”, transmite actorul Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și câștigătorul primului sezon al emisiunii Exatlon.

Mesajul lui Vladimir Drăghia, publicat joi pe YouTube, este parte a unei campanii reunite sub titlul ”Iubirea nu se votează”, promovară prin intermediul siteului boicotreferendum.ro, creat de Asociația MozaiQ LGBT.

”Europa modernă este un spațiu al progresului, în care milioane de cetățeni își asumă niște valori comune, în numele unei cauze mai largi, de a construi un continent în care toți cetățenii sunt tratați cu respect, ca egali în fața legii. Nu avem voie să deraiem de la valorile și principiile europene”, justifică adminsitratorii boicotreferendum.ro inițiativa lor.

O altă vedetă care s-a exprimat în cadrul campaniei ”Iubirea nu se votează”, pentru boicotul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituția României, este Andreea Bălan.  ”Mă bazez pe voi să se audă peste tot că dragostea învinge și Iubirea chiar nu se votează!”, a transmis artista.

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituția României va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.

Referendumul va duce la modificarea actualei Constituții doar DACĂ vor merge la vot 5.481.280 de alegători, din care 4.567.734 vor pune ștampila pe „DA”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS