Confidenţialitate

Andreea Bălan: ”Eu cred că nu alegi pe cine iubești” – VIDEO

Andreea Bălan se exprimă public pentru neprezentarea la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituția României.Mesajul ei video este parte a unei campanii reunite sub titlul ”Iubirea nu se votează”, promovară prin intermediul siteului boicotreferendum.ro, creat de Asociația MozaiQ LGBT.

”Europa modernă este un spațiu al progresului, în care milioane de cetățeni își asumă niște valori comune, în numele unei cauze mai largi, de a construi un continent în care toți cetățenii sunt tratați cu respect, ca egali în fața legii. Nu avem voie să deraiem de la valorile și principiile europene”, justifică adminsitratorii boicotreferendum.ro inițiativa lor.

”Eu nu merg la vot! Alătură-te și tu campaniei Iubirea nu se voteaza! și spune-mi într-un clip de de nu mergi la referendum! Mă bazez pe voi să se audă peste tot că dragostea învinge și Iubirea chiar nu se votează!”, scrie Andreea Bălan în mesajul care însoțește mesajul video postat aseară pe pagina ei de Facebook.

Între persoanele publice care s-au implicat până acum în campaniea ”Iubirea nu se votează” se mai află Vladimir Drăghia, Emil Rengle, Mirela Bucovicean și Maurice Munteanu.