Vlad Petreanu și George Zafiu: Europa FM Live pe Plajă, mai puternic de la an la an. Publicul e foarte pozitiv – INTERVIU VIDEO

Vlad Petreanu și George Zafiu știu de ce Europa FM Live pe Plajă e mai bun și mai puternic de la an la an. Responsabil e publicul, dar și faptul că cei mai buni artiști se reunesc la cel mai mare concert al anului de pe litoral, organizat de Europa FM.

„Absolut spectaculos. În fiecare an e mult mai tare, pe cuvânt, de la an la an. Eu văd spectacolul ăsta de trei ani deja și în fiecare an este mult mai puternic. E un public foarte pozitiv, participă foarte frumos, e chiar o seară minunată”, a spus Vlad într-un interviu luat în culisele show-ului, la care George a adăugat că din ce în ce mai mulți oameni sunt atrași de concert pentru că ascultă Deșteptarea și îl descoperă pe Vlad. „Cred că ăsta e secretul de fapt”, a glumit el.

„Rețeta e aceeași în fiecare an”, a revenit George. „Cei mai buni vin la Europa FM Live pe Plajă. Am respectat-o și anul ăsta.”

Întrebați cu ce a fost mai specială ediția Europa FM Live pe Plajă 2015, matinalii din Deșteptarea au căzut de acord că momentul în care Moise Guran a urcat pe scena Europa FM a fost printre cele mai emoționante, atât pentru public, cât și pentru realizatorul emisiunii România în Direct.

George le-a transmis la final un mesaj tuturor celor care fac ca fiecare ediție Europa FM Live pe Plajă să fie atât de specială: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost pe scenă sau au rămas acasă; tuturor colegilor mei de la Europa FM – sincer, fără voi n-ar fi ieșit nimic”.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România-peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă între Venus și Saturn.