Vlad Petreanu i-a înmânat azi noul iPhone 5 câştigătoarei

Vlad Petreanu s-a ţinut de promisiune şi cum a primit noul model de iPhone l-a şi dat câştigătoarei alese de calculator vinerea trecută, în direct în ‘Deşteptarea’.

Sanda a venit cu multe emoţii la sediul Europa FM pentru a-şi lua în primire cel mai râvnit gadget al momentului, noul iPhone 5. Vlad Petreanu i l-a înmânat personal câştigătoarei, în direct în emisiunea ‘Deşteptarea’ de marţi.

Între timp, pe pagina de facebook Radio Europa FM, mulţi ascultatori s-au arătat suspicioşi că Vlad se va putea despărţi de iPhone-ul său, mai ales că a povestit cât de mult şi-l dorea.

‘N-am crezut ca pana la urma Vlad va renunta la telefon, ma gandeam ce pretext sa nu-l dea va gasi… Stiu cum este sa-ti doresti ceva foarte mult, sa arzi de nerabdare pana cand primesti comanda. Tocmai de aceea gestul este al unui om cu adevarat bun si generos. E reconfortant sa stiu ca sunt printre noi si astfel de oameni. Toata stima!’, a comentat Luminita Popescu.

Realizatorul emisiunii ‘Deşteptarea’ s-a ţinut de cuvântul dat în faţa colegilor săi, Monica Anghel şi George Zafiu, dar mai ales în faţa ascultătorilor fideli de Europa FM.

Pentru a câştiga noul gadget produs de Apple, ascultătorii Europa FM au trebuit să-l convingă, săptămâna trecută, pe Vlad Petreanu că-l merită.

Marţi, miercuri şi joi, Vlad Petreanu a posta pe pagina de Facebook Radio Europa FM o întrebare la care aştepta răspunsurile direct pe Facebook sau prin SMS la 0728.111.222, număr cu tarif normal.

Mii de ascultători au intrat în concurs, dintre care Sanda a fost cea mai norocoasă.

iPhone 5 este cel mai subţire şi mai uşor smartphone al Apple, fiind complet reproiectat pentru a include un ecran de 4 inci.