Confidenţialitate

Vlad Petreanu, George Zafiu, Moise Guran și Andreea Esca, lideri absoluți în FM-ul din România cu Europa FM

Conform sondajelor de audiență anunțate de Asociația pentru Radio Audiență pentru perioada 12 ianuarie – 26 aprilie 2015, Europa FM este postul de radio care adună cele mai mari creșteri în național și urban, în condițiile în care toată piața radio din România a scăzut (Europa FM are 208.000 ascultători în plus față de aceeași perioadă în 2014). Performanța este cu atât mai mare cu cât, în București, a devenit a treia stație privată din punctul de vedere al cotei de piață.

Deșteptarea, cel mai ascultat program matinal din România

Programul Deșteptarea este cel mai ascultat program matinal de radio din România, având cea mai mare cotă de piață dintre toate posturile private la nivel național!

De asemenea, programul realizat de Vlad Petreanu și George Zafiu înregistrează cea mai mare creștere de audiență a unui program radio de dimineață, peste 850.000 de ascultători fiind în fiecare dimineață pe frecvențele Europa FM din toată România!

În orașele țării Deșteptarea este recepționată zilnic de 600.000 de ascultători  având cea mai mare creștere de audiență față de aceeași perioadă a anului trecut, în creștere cu 50.000 de ascultători !

În București, matinalul Europa FM are cea mai mare creștere de audiență din toată piața – +50% Daily Reach și +1,8 puncte procentuale – programul de dimineață fiind pe locul 3 atât ca număr de ascultători cât și ca Market Share după Radio ZU și Magic FM, dar înaintea Kiss FM !

România în Direct, cel mai ascultat program de prânz din România

Programul România în Direct este lider național de audiență, având cea mai mare cotă de piață dintre toate posturile private cu o audiență zilnică de peste 440.000 de ascultători unici, în creștere cu 90.000 ascultători față de aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea programul România în Direct adună pe frecvențele Europa FM din toate orașele cei mai mulți ascultători din rețelele private de radio, fiind cu peste 270.000 de ascultători unici cel mai ascultat post de radio din acest interval orar.

Știrile Europa FM, numărul 1 în România

Știrile Europa FM continuă să se bucure de cea mai mare apreciere în rândul stațiilor private din România.

Jurnalele de la ora 13 si 18 înregistrează cele mai mari creșteri, fiind cele mai ascultate programe de știri între radiourile private din România. Aproape 400.000 de oameni ascultă zilnic știrile de prânz de la Europa FM.

Andreea Esca a cucerit prânzul în weekend în FM-ul românesc

Emisiunea La radio cu Andreea Esca, difuzată în fiecare sâmbătă începând cu orele 12:00 adună pe frecvențele Europa FM din România peste 350.000 de ascultători unici, intervalul orar care găzduiește emisiunea Andreei Esca înregistrând cea mai mare creștere a numărului de ascultători (+97.000).

În orașele țării, sâmbătă de la orele 12:00, La radio cu Andreea Esca este emisiunea de radio cu cea mai mare audiență și cea mai mare cotă de piață, peste 300.000 de ascultători alegând emisiunea realizată de Andreea Esca, intervalul orar fiind în creștere de audiență cu 50.000 ascultători față de aceeași perioadă a anului trecut.

Reacția lui George Zafiu? “Astăzi e ziua în care am deschis șampania la Europa FM, a fost multă emoție și multă bucurie în radio și au sosit foarte multe mesaje de felicitare. Suntem foarte fericiți pentru rezultate. Le mulțumim tuturor colegilor care au pus suflet în tot ce au făcut, cifrele de astăzi reprezintă rezultatul muncii de echipă din ultimii ani. Personal, n-am mai fost atât de fericit din 26 mai, de acum 15 ani, de la prima zi de emisie Europa FM.”