Vlad Petreanu a oferit azi noul iPhone 5 unui ascultător Europa FM

Un ascultător al matinalului Europa FM, ‘Deşteptarea’, este de astăzi posesorul celui mai râvnit gadget al momentului: iPhone 5.

Vlad Petreanu a ales câştigătoarea unui iPhone 5 cu ajutorul unui site independent care alege numere aleatorii dintr-un interval dat – random.org. Prarctic fiecare înscriere de pe forum sau prin SMS a primit un număr de ordine. Sanda din Bucureşti a fost norocoasa al cărei mesaj a fost ales de respectivul site şi a fost sunată în direct la Europa FM de Vlad Petreanu, Monica Anghel şi George Zafiu pentru a i se da vestea.

În această săptămână, ascultătorii Europa FM au avut posibilitatea să se înscrie în cursa pentru cel mai râvnit gadget al momentului, iPhone 5, răspunzând la întrebările din Deşteptarea pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

iPhone 5 este cel mai uşor smartphone produs de Apple. Are un nou cip A6, de două ori mai rapid, Wi-fi dual channel 802.11a/b/g/n cu o viteză de până la 150 Mbps, viteză de transfer de date: HSPA+: 21Mbps, DC-HSDPA: 42Mbps şi LTE: max 100. Ecranul oferă o saturaţie a culorilor cu 44% mai bună faţă de modelul precedent şi are 5 coloane de icon-uri, rezoluţie 1136 x 640, densitate 326 ppi. Noul iPhone este cu 18% mai subţire şi cu 20% mai uşor decât 4S. El a fost lansat azi oficial şi în România de toţi operatorii de telefonie mobilă.