Confidenţialitate

Vizite la Castelul Bran și cină romantică în tramvai la Timișoara – idei pentru îndrăgostiți

Respectând o tradiție de câțiva ani, și în 2016 Castelul Bran organizează un eveniment special dedicat îndrăgostiților. Cuplurile sunt așteptate să pășească pragul castelului ținându-se de mână. Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice ale României lasă deoparte poveștile de groază cu Contele Dracula și se transformă în cadrul perfect pentru sărbătoarea iubirii, spune Alexandru Prișcu, managerul Castelului.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

De Valentine’s Day, accesul la Castelul Bran se va face în intervalul orar 9.00-16.00. Un bilet costă 35 de lei.

 

Pe de altă parte, surprizele pentru îndrăgostiți vor continua la Castelul Bran și de Dragobete, varianta autohtonă a zilei iubirii.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Revenind la sărbătoarea din acest weekend, o modalitate inedită de a-și surprinde iubita/iubitul au timișorenii. Cuplurile pot lua o cină romantică în tramvaiul turistic. Ideea le aparține unor tineri din Timișoara și multe cupluri s-au înscris deja, așa că tramvaiul turistic va face mai multe curse. Tramvaiul va parcurge traseul primei linii de tramvai din Timișoara, dată în folosință în 1869, din Piața Sfântul Gheorghe și până lângă hanul ”La Regina Engleză”.

 

Organizatorii s-au gândit la un meniu mai sățios – poate pentru domni, și un meniu mai ușor de seară, cu salate. Fiecare persoană trebuie să spună dinainte ce preferă. Cina și plimbarea costă 260 de lei de cuplu.