Vivaldianno – City of Mirrors, un spectacol în care Vivaldi prinde viaţă – VIDEO

Vivaldianno – City of Mirrors, un show complex ce îl are în prim plan pe Antonio Vivaldi, unul dintre cei mai iubiţi compozitori ai tuturor timpurilor, este pus în scenă, duminică, la Sala Palatului din Bucureşti.

Spectacolul aduce în actualitate viaţa şi opera geniului Antonio Vivaldi prin proiecţii tridimensionale ce recreează atmosfera Veneţiei de altădată.

„Vivaldi este unul dintre cei mai pozitivi compozitori ai tuturor timpurilor. Am păstrat partiturile originale ale compozitorului şi le-am conectat la instrumente moderne şi la cele mai recente tehnologii audio-video, la fel cum ar fi făcut şi Vivaldi dacă ar fi avut aceste mijloace la îndemană. Am încercat sa aduc muzica clasică mai aproape de spectatorii de azi, prin aceasta experienţă multimedia. Este motivul pentru care Vivaldianno a fost primit cu atât de mult entuziasm în toată lumea”, a declarat Michal Dvořák, producatorul show-ului şi unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni cehi contemporani.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro şi din rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi librăriile Cărtureşti), la preţuri cuprinse între 115 si 280 de lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS