Confidenţialitate

Vivaldianno – City of Mirrors ajunge în România – VIDEO

Cea mai impresionantă experienta muzicală 3D, Vivaldianno – City of Mirrors, ajunge în România pe 21 mai, la Sala Palatului din București.

Organizat de Amphitrion, Vivaldianno — City of Mirrors este o poveste vizuală tridimensională, cu artiști de prestigiu de pe trei continente și o coregrafie excepțională. Muzica este completată de cele mai noi tehnologii audio-video.

Interpretând operele clasice presărate cu instrumentație art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurata pe scenă de proiecții grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieții ambițioase a compozitorului italian.

Alături de jocurile complexe de lumini și umbre, scena va oferi publicului bucureștean o experiență muzicală tridimensională inegalabila. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiți compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al producției fiind rezultatul imaginației artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori și imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul și dramaturgul ceh Tomá? Belko.

Biletele pentru Vivaldianno – City of Mirrors sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și librăriile Carturesti), la prețuri cuprinse între 115 și 280 de lei.