Viorica Dăncilă în Emiratele Arabe Unite – VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a întâlnit joi cu directorul Uniunii generale a femeilor din Emiratele Arabe Unite, Noura Khalifa Al Suwaidi.

Premierul i-a prezentat acţiunile întreprinse la nivelul Guvernului României pentru creşterea rolului şi contribuţiei femeilor în viaţa economică şi socială.

Viorica Dăncilă a salutat activitatea desfăşurată de Uniunea generală a femeilor pentru promovarea statutului femeilor, atât la nivel naţional, cât şi în diverse foruri regionale şi internaţionale, a politicilor legate de sprijinirea familiei şi protecţia copilului, potrivit Agerpres.

Totodată, Viorica Dăncilă a prezentat „acţiunile întreprinse la nivelul Guvernului, în cadrul programului ‘România paritară’, pentru creşterea rolului şi contribuţiei femeilor în viaţa economică şi socială, precum şi măsurile adoptate la nivelul Partidului Social Democrat pentru introducerea principiului parităţii în structurile sale de conducere”, se arată în comunicat.

Dăncilă a prezentat şi priorităţile României pentru perioada în care va deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Un clip video fără sonor al întrevederii a fost publicat pe canalul de YouTube al Guvernului României.

Foto: gov.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS