Viorica Dăncilă: Dezvoltarea societăţii trebuie gândită în jurul a doi piloni – Sănătate şi Educaţie

Premierul Viorica Dăncilă a mers în această dimineață la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Craiova, facultate care anul acesta împlinește 20 de ani.

Emoționată – doamna premier a citit integral discursul de pe foi.

„Veți lucra într-un domeniu esențial pentru România”, a fost mesajul Vioricăi Dăncilă pentru studenții prezenți la ceremonie.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat la Craiova că dezvoltarea societăţii trebuie gândită în jurul a doi piloni – Sănătate şi Educaţie.

„Dezvoltarea noastră ca societate trebuie gândită în jurul a doi piloni – Sănătate şi Educaţie. Ca prim-ministru am abordat Sănătatea şi Educaţia ca priorităţi de guvernare. (…) Domeniul medical se confruntă cu probleme acumulate în mulţi ani. (…) Actuala coaliţie şi Guvernul pe care îl conduc investesc în Sănătate”, a declarat Dăncilă, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Craiova.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Viorica Dăncilă nu a ratat momentul să scoată în evidență măsurile din programul de guvernare pe care executivul le-a luat în ultima perioadă: creșterea salariilor pentru medici, proiectul privind cele 8 spitale regionale dar și majorarea cifrei de școlarizare pentru rezidenți.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În vizită la Craiova, premierul Viorica Dăncilă va merge astăzi și la fabrica de automobile – Ford.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS