Confidenţialitate

Viorica Dăncilă: „Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față”-AUDIO

Premierul Viorica Dăncilă a spus luni, în plenul Parlamentului: ”Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”.

Declarația a fost o reacție nervoasă la criticile din partea Opoziției.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Nu mă cobor, sunteți prea jos ca să vă răspund”, i-a mai transmis Dăncilă unui parlamentar care i-a adresat critici dure.

Iar după ce Raluca Turcan i-a transmis că ratarea examenelor școlare de către premier a reprezentat motivul pentru care a semnat OUG 114, că nu a ratat nimic, Viorica Dăncilă i-a replicat că aruncă venin în jur, încât ar face invidioasă o viperă.

„Doamna Turcan, nu am ratat nimic, cum nu o să ratez nici ocazia de a conduce Executivul, pentru a lua decizii bune pentru România. Există o diferență majoră, eu îmi reprezint țara cu demnitate, dumneavoastră ați votat împotria României. Legat de jignirile dumneavoastră, nu vă răspund, aruncați atâta venin în jur că ați face invidioasă și o viperă”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, în plenul Camerei Deputaților.

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, la dezbaterea din plen a OUG 114, la „Ora Premierului”, că ratarea examenelor școlare de către premierul Viorica Dăncilă a reprezentat motivul pentru care a semnat această „ordonanță nenorocită”.

„Vă rugăm să ne raspundeți dacă ați ratat primul examen de admitere la liceu, primul examen de treapta a doua, primul examen de admitere la facultate. Veți spune că nu contează. Contează pentu toată lumea, pentru că, puteți să fluierați, realitatea este aceeași. Avem un prim-ministru care, cu toate că a rartat examenele, este prim-ministru. Ratarea examenelor se simte cu fiecare deczie pe care o luați. Ratarea acestor examene poate să fie și motivul pentru care ați semnat această OUG nenorocită”, a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, luni, la dezbaterea în privința OUG 114, la „Ora Premierului.