Violențe la o școală din Vrancea

Inspectoratul Școlar, Direcția pentru protecția Copilului și Poliția Vrancea au început anchete, după ce o profesoară a fost acuzată că a agresat trei copii de clasa a cincea.

Unul dintre părinții copiilor a reclamat că profesoara i-a tras de păr pe elevi. Cadrul didactic și-a recunoscut vina şi spune că regretă cele întîmplate.

Prima sesizare a venit din partea mamei unei eleve care învață la Școala Vrîncioaia. Ea a reclamat la poliție că fiica ei ar fi fost trasă de păr de diriginta clasei, în timpul orelor.

Imediat, o altă plîngere similară a venit și la Protecția Copilului .

Specialiștii Direcției pentru Protecția Copilșului au mers la școală să discute cu părinții, cu elevii, dar și cu diriginta, iar povestea s-a confirmat.

Profesoara și-a recunoscut vina în fața celor de la Direcția pentru Protecția Copilului și a spus că-i pare rău pentru cele întîmplate.

Chiar și așa, anchetele își continuă cursul firesc.

Demn de menționat este că propfesoara predă la școala care are în subordine grădinița Poiana, unde predă o educatoare care la rîndul ei a fost anchetată pentru că i-a lovit și jignit pe copiii de la grupa sa.

Profesoara care acum este cercetată a făcut parte din comisia de anchetă constituită la nivelul școlii în toamna anului trecut, care a sancționat-o pe educatoare cu scăderea salariului pe o perioadă de 3 luni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS