Confidenţialitate

Vino să te distrezi de Halloween la Dino Parc Râșnov!

Animalele preistorice de la Dino Parc Râșnov au încheiat pregătirile pentru cea mai amuzantă sărbătoare a toamnei: Halloween-ul.

Vizitatorii care vor veni  la Dino Parc Râșnov  costumați sau machiați în personajele lor favorite în perioada 29 – 31 octombrie, vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziționate direct din parc.

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei te așteaptă cu decoruri scary pentru fotografii de neuitat și cu dinozauri nerăbdători să își pună în valoare atuu-rile înfricoșătoare, dar și cheful de joacă.

Animalele preistorice aduc și profesioniști în face painting, care îi vor transforma pe cei mici în super-eroi, vrăjitoare, pirați, fantome sau animăluțe preferate. Va fi un adevărat carnaval al picturilor pe față.

De asemenea, dinozaurii vor pune și de-un treasure hunt, cum le stă bine unor veritabili vânători de comori. Pentru copii vor fi câte trei runde  – pe 29 și 30 octombrie, iar luni, 31 octombrie – alte două.

La amurg, după ora închiderii, cine dorește, va putea rămâne în parc pe 29 și 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor cunoaște și noii veniți: fantomele, liliecii, vrăjitoarele și dovlecii sculptați.

Participă până pe 1 noiembrie la concursul special de Halloween de pe pagina de Facebook a Dino Parc Râșnov. Premiile? 5 vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

În această vară, aproape 260 de mii de turiști au ajuns în cel mai mare parc cu dinozauri în mărime naturală din sud-estul Europei.

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber. Are o suprafață de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 360° și unul 9D, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale. Informații suplimentare puteți găși și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro  și  facebook.com/dinoparcrasnov.