Vineri, 2 noiembrie, Superstarul Zilei este trupa Direcţia 5

Trupa Direcţia 5 a luat fiinţă în anul 1991, la Bucureşti.

Membrii componenţi din acea vreme, Marian Ionescu, chitară bass, pian şi compozitor, Dragoș Bădoi la voce, Cătălin Onoiu la clape, Florin Ionescu la tobe, voce,Răzvan Mirică la chitară, voce şi Vlaicu Giurgea la chitară, au lansat albumul de debut albumul “La vulturul de mare cu peştele în ghiare”, în 1992.

În 1994, chitaristul Vlaicu Giurgea părăsește trupa, ca și Toni Șeicărescu, acesta din urmă fiind înlocuit de Gabi ”Guriță” Nicolau de la Krypton.

Trupa concertează pe litoral, cu Gabi ”Guriță” Nicolau ca solist vocal, pe perioada verii, în turneul Marlboro Music, și la festivalul ”Cerbul de Aur” în luna septembrie, dar participă și la Festivalul ROCK POP de la Bratislava, Slovacia și la Festivalul “Merce de la Barcelona”.

În anul 2000, Direcţia 5 lansează albumul “Cântece noi cu Direcția 5” care i-a readus din nou în topurile românești.

Direcţia 5 a continuat să scrie istorie în muzică şi a lansat albumul „Love, Peace & Harmony” în 2016. Albumul a fost lansat la Colibiţa pe 9 septembrie 2016.

Cel mai recent album al trupei, albumul „Happy Day”, a fost lansat pe 15 noiembrie 2017, în cadrul unui concert susţinut la Sala Palatului.

În prezent, trupa este formată din Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan şi Carmin Ionescu.

Superstarul Zilei îți aduce 100 EURO la Europa FM

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, dimineața, în Deşteptarea, de Vlad Petreanu și George Zafiu, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.

Pot fi mai multe piese într-o zi și chiar mai multe piese ale sale într-o oră. Fiecare difuzare a unui hit semnat de Superstarul Zilei aduce practic 100 EURO unui ascultător fidel Europa FM.