Viituri pe DN7D, accidente care îngreunează traficul pe DN1 și DN7

În județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7D este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localității Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localitățile Boișoara și Titești se realizează din DN7, prin localitatea Racovița, pe drumurile județene DJ703M și DJ703P.

În același județ, circulația rutieră pe Valea Oltului se desfășoară îngreunat în zona localității Câinenii Mici, la km 237+200 de metri. Întrucât râul Olt a ieșit din matcă, pe carosabil a ajuns o cantitate importantă de apă. Amintim că în acest loc, din cauza unor lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe DN7 pe un drum lateral.

În județul Ilfov, din cauza a două evenimente rutiere în care au fost implicate 5 autoturisme, circulația pe sensul Ploiești – București al DN1 se desfășoară dificil, pe una dintre cele trei benzi de rulare, în zona orașului ilfovean Otopeni.

În județul Hunedoara, traficul auto pe DN7 Orăștie – Deva se desfășoară îngreunat la km 375, în zona localității hunedorene Spini, din cauza apei de pe carosabil.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS