Confidenţialitate

Videoclipul unei manele, filmat în biblioteca UMF “Carol Davila”

În biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” a fost filmat videoclipul unei manele, scrie pe pagina sa de Facebook medicul cardiolog Vasi Rădulescu.

“UMF Carol Davila, acea instituție de prestigiu care produce medici, a permis filmarea unui videoclip al unei manele chiar în incinta facultății. În acea bibliotecă am tocit mii de pagini, ca un intelectual tâmpit ce sunt.

Am primit acest mesaj de la un student la medicină:

“Domnule doctor Radulescu, vreau sa va arat ceva.

Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat in biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au calcat, candva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babes.

Aici s-a ajuns, la o asemenea prostitutie pentru cateva mii de euro, probabil, intr-una din cele mai importante institutii academice din tara.

Eu, ca student, sunt profund dezamagit. Imi va fi greu sa mai intru la fel in biblioteca. Nu mai spun ca, la unele carti “pipaite” atat de tandru de doamna manelista, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi si valoroase, iar noi suntem doar studenti, nu manelisti.

Nu stiu exact de ce v-am scris, poate pentru ca percep in Dumneavoastra vocea noastra, a celor care (inca) mai speram.

Poate va va amuza, poate va va face greata. Aici am ajuns…

O seara buna!”

Greață. Și iar n-am metoclopramid în casă.

Aștept și eu o poziție oficială, dacă se poate. Nu știu ce anume să taguiesc pentru ca mesajul să ajungă la cine trebuie. Paginile UMF Carol Davila nu par oficiale. Poate mă ajutați voi”, scrie medicul Vasi Rădulescu.