Videoclip în memoria victimelor Colectiv

La trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, artista Maria Gheorghiu – compozitoare, textieră şi solistă folk – a lansat videoclipul piesei „Niciodată uitarea”, scrisă chiar în zilele următoare tristului eveniment, dar pe care nu a putut s-o cânte mult timp.

Recent a înregistrat videoclipul şi l-a lansat pe canalul său youtube – scrie Agerpres.

„Am scris cântecul în zilele acelea fierbinţi, cu gust de cenuşă, sub primul impuls şi am încercat să-l aduc pe cât posibil mai aproape de adevărul dezbrăcat de metaforă. Trei ani a rămas închis în mine, durut. Rar eram în stare să-mi înghit lacrimile şi să îl cânt”, mărturiseşte Maria Gheorghiu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Orchestraţia melodiei îi aparţine lui Adrian Stavian, iar montajul video este realizat de Cristina Berinde.

Artista participă marţi, 30 octombrie, la „Marşul Chitarelor”, începând cu ora 19.00, când victimele incendiului din Colectiv vor fi comemorate pe traseul Piaţa Unirii – Club Colectiv.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 de la clubul bucureştean Colectiv, situat în Str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a noului album „Mantras of War”, peste 60 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS