VIDEOCLIP Cabron feat. Voltaj – Vocea ta (VIDEO)

Voltaj şi Cabron îndeamnă prin noua piesă pe fiecare dintre noi să credem în propriile vise.

Lansat în urmă cu fix o lună, videoclipul piesei Cabron feat. Voltaj – ‘Vocea ta’ a adunat pe YouTube aproape 670.000 de vizualizări, fiind printre cele mai populare clipuri lansate în această vară de un un artist român.

După piesa ‘Ţara arde’, Cabron îşi continuă linia de mesaje cu puternic caracter social în ‘Vocea ta’, o colaborare cu trupa Voltaj. Piesa îndeamnă oamenii să aibă curajul să se exprime şi să îşi facă vocea auzită, să iasă din mulţime şi să îşi schimbe viaţă. ‘Vocea ta’ este un îndemn către fiecare tânăr în parte să creadă în propriile visuri, să înţelegă că are responsabilitatea, dar şi puterea de a schimbă lucrurile.

Click aici pentru videoclipul Cabron feat. Voltaj – ‘Vocea ta’

Voltaj la Europa FM LIVE PE PLAJĂ

Europa FM Live pe Plajă va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30, iar intrarea este liberă!

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special ‘Live pe Plajă’ este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare.