Confidenţialitate

Victor Rebengiuc: “M-am săturat de când trăiesc în comunism, sunt 70 și ceva de ani de când trăiesc în comunism” – VIDEO

Invitat miercuri la Europa FM, în emisiunea Piața Victoriei cu Tudor Mușat, actorul Victor Rebengiuc a explicat de ce nu iese la proteste, dar și cum vede actuala situația politică și socială.

“Eu nu pot să merg la proteste. Sunt mai tânăr ca domnul Șora, dar am șalele mai subrede decât el și nu pot să stau în picoare. Gesturile de respingere a Partidului Comunist le am încă de dinainte de 1989. M-am săturat de când trăiesc în comunism, sunt 70 și ceva de ani de când trăiesc în comunism”, a mărturisit maestrul.

La 30 de ani de când le-a oferit un sul de hârtie igienică lăudătorilor regimului ceaușist, actorul Victor Rebengiuc a revenit în dezbaterile publice de strictă actualitate.

Întrebat despre deciziile recente ale Guvernului, maestrul Rebengiuc a comentat că ”au făcut legea pentru ei, nu se atinge nimeni de ei, vor să pună toți procurorii numai pentru ei, completurile de judecată ale lor, care să zica <<da, domne, ați avut dreptate, nu aveti nicio vină, duceți-vă acasă, vă mai dăm și un premiu>>. Când te gândești că e pe cale să devină așa ceva dacă nu există o reacție din partea cetățenilor, nu o să fie deloc bine”.