Victor Ponta va fi operat la genunchi în Turcia

Premierul Victor Ponta a plecat în Turcia, unde se va opera la genunchi. Șeful Guvernului, urmărit penal pentru fapte de corupție, urma să se prezinte la DNA în această după-amiază pentru audieri.

Avocata premierului Victor Ponta a fost în această dimineață la sediul DNA, unde le-a cerut procurorilor o amânare pentru audierea clientului său.       Aceasta le-a spus anchetatorilor că șeful Guvernului este programat pentru operație la un spital din Turcia. Avocata nu a făcut nicio declarație la ieșirea de la DNA.  La rândul său, ministrul Justiției Robert Cazanciuc susține că nu știe nimic de starea premierului.

Victor Ponta s-a accidentat recent la baschet, iar medicii de la Spitalul Militar din București i-au recomandat o intervenție chirugicală pentru că are ligamentele rupte.

Premierul nu a mai revenit în țară, după ce, în weekend, a participat la deschiderea Jocurilor Europene în capitala Azerbaidjanului, Baku.

Potrivit postului public de televiziune, Victor Ponta ar fi plecat direct la Istanbul cu avionul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Unele surse  spun că, vineri, Victor Ponta i-a lasat interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului pentru o săptămână.

Amintim, Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul lui Dan Șova pentru pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani. Faptele ar fi fost comise pe vremea când era avocat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS