Victor Ponta: Mă bucur că Adrian Năstase va fi alături de familia sa (AUDIO)

Premierul Victor Ponta a făcut public pe pagina sa de pe site-ul de socializare Facebook un mesaj legat de eliberarea lui Adrian Năstase.

‘Mă bucur fff mult că Adrian Năstase va fi în seara aceasta alături de familia sa!’, scrie premierul.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care Adrian Năstase apare alături de soţia sa şi de cei doi băieţi, de Crăciun.

Aflat la o reuniune PSD organizată la Tulcea, premierul a fost întrebat dacă predecesorul său va avea sau nu un rol în cadrul formațiunii, în viitor (AUDIO 1).

‘Iar începeți cu întrebările astea?’, a răspuns Victor Ponta. ‘Lăsați-l în pace, gata! Eu sigur c-o să vorbesc cu domnul Năstase, dar faptul că va fi cu familia cred că e singurul lucru pe care și-l dorește acum’.

Cristian Tudor Popescu: ‘E rentabil!’

Contactat de Europa FM, ziaristul Cristian Tudor Popescu, editorialist al cotidianului online Gîndul, a observat că Adrian Năstase a făcut o treime din pedeapsă (AUDIO 2).

‘Dacă raportăm la ce-a realizat ca beneficii prin metodele de corupție pentru care a fost condamnat, e rentabil’, crede domnul Popescu.

Tribunalul Ilfov e instanța care a hotărît ca fostul premier să fie eliberat condiţionat.

Instanţa a respins contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a menţinut decizia de luna trecută a Judecătoriei Sectorului 4 prin care s-a stabilit ca fostul premier să fie eliberat condiţionat.